CINE SUNTEM

United Debt Recovery este o companie infiintata in 2017, ce vine cu o abordare noua si solutii eficiente in intampinarea problemelor dumneavoastra de ordin financiar. Suntem o echipa de experti, mica dar inimoasa, care isi pune la dispozitia dumneavoastra toate cunostintele si uneltele specifice domeniului de activitate, pentru a va asigura buna functionare a afacerii dumneavoastra si minimizarea daunelor provocate de clientii rau-platnici, prin neplata de creante si datorii.

CE FACEM

Activitatea principala a companiei noastre se bazeaza pe recuperare creante, debite si datorii, atat de la persoane fizice cat si juridice. De asemenea oferim servicii juridice prin echipa de avocati si de contabilitate, la un inalt nivel profesional. Sunteti in cautare de sediu social? Va putem facilita gazduirea sediului social si chiar va putem ajuta cu infiintarea societatii dumneavoastra si intocmirea actelor si contractelor comerciale necesare fara ca dumneavoastra sa va bateti capul cu acestea.

Compania dumneavoastra se afla in insolventa? Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de aceasta procedura tendentioasa. Echipa noastra va poate ajuta in procesul declararii insolventei sau a declansarii procedurii de faliment.

Prin serviciile echipei de avocati se asigura reprezentarea in fata instantelor judecatoresti.

Si asta nu este tot ce vi se poate oferi!

Va punem la dispozitie servicii contabile precum consultanta fiscala, salarizare, analiza financiara, expertize contabile si raportari subsidiare cum ar fi:

Introducerea documentelor

Intocmirea jurnalelor de vanzare – cumparare

Intocmirea decontului de TVA

Intocmirea declaratiei informative privind achizitii / livrari intracomunitare de produse si servicii

Intocmirea declaratiei Intrastat

Formalitati de plata a TVA

Contabilitate de gestiune