SERVICII JURIDICE DE DREPT COMERCIAL

Avocatii colaboratori ai United Debt Recovery va ofera servicii juridice complete. Suntem la dispozitia dumneavoastra ori de cate ori sunteti in cautarea unui avocat de drept economic.

Activitatea se desfasoara printr-o raportare continua la principiul profesionalismului si al eficientei, al eticii si al servirii intereselor clientilor.

Acestia va pot asista si reprezenta pe toata durata si in toate etapele de judecata, in instante din Bucuresti sau din provincie.

Va vor indruma si vor gasi si propune solutiile optime pentru orice speta comerciala.

La United Debt Recovery, incercam sa va implicam cat mai putin, pentru a va putea da posibilitatea sa va ocupati de afacerea dumneavoastra.

Serviciile de avocatura abordeaza o gama variata de domenii de activitate:

-Infiintare de societati comerciale

-Elaborarea de contracte comerciale

-Inregistrare marci comerciale

-Stabilire si gazduire sediu social

SERVICII OFERITE

DREPTUL MUNCII

Efectuarea analizei juridice in tranzactiile dintre companii si rezolvarea problemelor legate de contracte individuale si colective de munca.

SOLUTII OFERITE IN CADRUL LITIGIILOR

Efectuarea procedurii contencioase de mediere, arbitraj si alte tipuri de solutionare a oricarui litigiu. Avem o vasta experienta in recuperarea creantelor, datoriilor, debitelor de la clienti.

Pastram tot timpul o atitudine profesionala si stabilim o relatie optima cu clientul, pentru obtinerea rezultatelor dorite.

SOLUTII PRIVIND DREPTUL INSOLVENTEI

Colaboratorii nostrii sunt de asemenea specialisti si in domeniul insolventei.

Ofera asistarea creditorilor in procedurile de insolventa in vederea recuperarii creantelor, conducerea procedurilor de insolventa in beneficiul acestora prin plata cat mai rapida a debitelor. De asemenea, va pot asista si in restructurarea companiei prin reorganizare judiciara si lichidarea voluntara a companiei in vederea maximizarii sumelor distribuite asociatilor sau actionarilor.

SOLUTII PRIVIND RECUPERAREA CREANTELOR

Suntem  specializati in acest tip de servicii, cu cele mai bune rezultate. Imbinam activitatile extrajudiciare de determinare a debitorilor sa isi plateasca datoriile, cu cele judiciare, insemnand ca daca o intelegere pe cale amiabila nu este posibila, apelam la parghiile oferite de sistemul judiciar.

Contactati-ne acum pentru a gasi impreuna solutiile optime pentru problema dumneavoastra.

CONTACTATI-NE ACUM!