SERVICII DE GESTIONARE INSOLVENTA SI FALIMENT

Insolventa este situatia in care o societate nu isi mai poate plati datoriile.

Prezumtia de insolventa apare dupa 60 de zile de la data scadenta, daca debitorul nu si-a platit datoria fata de unul sau mai multi creditori.

In cadrul procesului de insolventa puteti apela la serviciile noastre pentru una din cele doua situatii, in care sunteti creditor sau debitor:

Daca va aflati in imposibilitatea de a mai putea plati datoriile scadente, echipa de avocati va poate asista in procesul de declarare a insolventei sau a declansarii procedurii de faliment.

Daca aveti clienti care nu isi mai pot onora obligatiile financiare sau contractuale iar insolventa este singura optiune disponibila, va putem prelua procesul de cerere a insolventei ? si va ajutam sa va recuperati partial sau integral creanta.

Ati ajuns in situatia in care sunteti nevoit sa inchideti sau sa radiati firma din registrul comertului? United Debt Recovery va poate ajuta in acest intreg proces anevoios si complicat, fara a fi nevoie ca dumneavoastra sa va bateti capul cu el.

In cazul in care aveti de recuperat bani de la o societate aflata in insolventa, iar sansele de a mai valorifica ceva din bunuri sau de a recupera din banii datorati devin foarte mici, va putem facilita inscrierea la masa credala. Prin deducerea TVA-ului in baza sentintei de deschidere a procedurii falimentului sau de propunere si aprobare a unui plan de reorganizare prin care creanta dvs a fost eliminata din tabelul creditorilor, partial sau total se pot diminua drastic pierderile.

Oricare ar fi problema dumneavoastra, noi avem solutiile. Va asteptam sa ne contactati ACUM pentru a ne prezenta litigiul pe care il aveti si pentru a gasi impreuna rezolvarea optima.

CONTACTATI-NE ACUM