EXECUTARE SILITA

United Debt Recovery este compania care ofera servicii profesionale de asistenta pentru executarea silita. Aceasta se poate realiza numai prin intermediul executorului judecatoresc. Procedura executarii silite inseamna documente si pasi ce trebuie urmati, iar noi va putem ajuta cu acestea prin echipa de avocati.

Se pun in executare instrumente de plata cum ar fi file CEC sau bilete la ordin si se vor urmari bunurile mobile, imobile si poprirea conturilor bancare ale debitorului pana la recuperarea integrala sau partiala a creantei.

Procedura executarii silite incepe in baza unei cereri de executare silita formulata in numele creditorului si depusa in original la sediul executorului judecatoresc impotriva debitorului, insotita de o taxa de timbru in valoare de 20 de lei, titlul executoriu in original si alte inscrisuri necesare dosarului de executare silita.

Avand in vedere cererea de executare silita formulata de creditor, dupa analizarea acesteia, executorul judecatoresc emite incheierea prin care dispune inregistrarea si deschiderea dosarului de executare silita, sau dupa caz, va refuza motivat deschiderea procedurii de executare.

Echipa de avocati va va asista pe intreg parcursul procedurii, in baza contractului de asistenta incheiat cu acestia, eliminand astfel orice bataie de cap din partea dumneavoastra. Acest serviciu de reprezentare este valabil pentru orice instanta judecatoreasca din tara.

LASATI-NE PE NOI SA NE OCUPAM DE:
  • Formularea cererii de executare silita si intocmirea dosarului cu documentatia necesara.
  • Inaintarea dosarului cu documentatia necesara catre un executor judecatoresc cu competenta pentru cazul tau
  • Redactarea documentelor in cazul eventualelor contestatii la executare formulate de debitor
  • Urmarirea desfasurarii procedurilor in cadrul dosarului de executaresilita si suport in relatia cu executorul judecatoresc privind cerintele acestuia.
  • Va vom informa permanent cu privire la evolutia dosarului de executare silita.

CONTACTATI-NE ACUM!